050-8200354
info@lanzillihairsolutions.nl

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
by D.J. Venema on Lanzilli Hair Solutions
Eindelijk blij bij de kapper vandaan!

Vandaag voor het eerst bij Lanzilli Hair Solutions geweest en er is een wereld voor me open gegaan. Na dik een uur bij de concurrent te hebben gewacht door gelopen naar Lanzilli en ik kreeg een warm onthaal. Bijna direct kon ik met een kopje thee in de stoel gaan zitten. Na jaren lang te horen bij de kapper dat ik veel te dik haar heb en niets met mijn haar kan, stelde ik een bezoekje aan de kapper vaak uit. Niet meer nodig, goede service, een warm onthaal en iemand die de tijd neemt je tips te geven en dingen uit te leggen. Tot de volgende keer!

Toppers!

Toppers van het Lanzilli team, wat een mooie website!

1 keer extensions proberen? Vergeet het maar!
Want 1 x mooi vol haar door de goede extensions in combi met de geweldige knip en snijtechnieken van Nathalie (de haarkunstenaar) en je wilt/kunt nooit meer zonder (de extensions en Nathalie;-))

Goed advies, vrijblijvend, er wordt geluisterd naar wat jij wilt. Veel gezelligheid in de zaak, er is nooit iets te veel.
Extension na een tijdje zichtbaar? Kom maar even langs hoor..
Pony te lang? Geen probleem, knippen we even.
Nathalie, wil je mijn haar met henna verven? Ja hoor, gaan we doen..

Ik kan niet anders dan de 5 sterren uit delen, een dikke 10 van mij voor Lanzilli!

Ga zo door meiden, tot zaterdag!

Wat een verschil!

Hallo LanzilliHairSolutions,

Ik ben kort geleden voor een verlenging geweest, en ik wilde toch
even wat kwijt .over het verschil wat ik ervaar in het dragen van jullie hairextensions.Ik vindt het geweldig!!

Ik ben bij meerdere salons geweest en overal werd ik vaag ingelicht en niet goed voorbereid.Jullie knippen mijn eigen haar en kleurden het bij en het werd gewassen! Ook na die tijd werd erveel aandacht aan besteed om het goed tot 1 geheel te maken met knippen.Normaal moest ik het na het inzetten door een andere kapper laten kleuren en knippen.Heerlijk alles op 1 plek!

Het voelt ook stevig en goed gezet, ik had de eerdere keren het gevoel dat het aan draadjes in en het sliertte heel erg.Ook vielen
er de eerste weken meerdere extensions uit.En als ik er dan over ging bellen om te vragen hoe dat kon, moest ik maar ff mijn shampoo checken of veranderen??Heel vreemd, maarja je bent leek dus weet je het zelf ook niet.

Ik ben goed ingelicht over hoe en wat ik moet doen met het onderhoud en kan altijd bellen of mailen als ik iets niet weet!Heel erg bedankt voor de begeleiding,dat geeft me een gevoel van vertrouwen!

Ik vindt dat jullie heel veel tijd en aandacht besteden en dat in een hele gezellige sfeer! Je ziet dat je passie hebt voor het werk!
Je bent een kunstenaar Nathalie Lanzilli!

Bedankt en tot de volgende behandeling..

Vriendelijke groetjes,
Sabine

by Janny Molenhuis on Lanzilli Hair Solutions
Al heel lang heel goed

Who else.

Lanzilli luistert goed, is op en top vakvrouw met veel ervaring en kunde. Welk probleem je ook hebt, ze heeft een solution. Ik kom er altijd beter vandaan. Daarbij is de sfeer in de kapsalon erg prettig en de koffie lekker. Wat wil je nog meer, het voelt als een warm bad als je de drempel overstapt en je gaat mooier weer weg.
Ik hoop nog lang te komen, het is niet alleen knippen, maar ook een prettig uitje

Wil je mooi haar, moet je hierheen gaan!!

Vaak als je naar een kapper gaat en je vraagt of ze bijvoorbeeld je dode punten willen bijknippen, gaat er veelste veel van je haar af. ook heb ik vaak te horen gekregen bij een kapper als ik een schuine pony wilde dat dit niet mogelijk was met mijn haar, of ze knipten het helemaal verkeerd. Ook heb ik wel eens een totaal ander kapsel gekregen dan ik had aangegeven. Vaak heb ik het gevoel gehad dat kappers niet naar me luisterden.

Bij Lanzilli hair solutions is dit dus een heel ander verhaal, hier word er naar je geluisterd. Er word precies gedaan wat je wil, wil je alleen je puntjes eraf, gaan ze niet 10cm van je haar eraf halen. Ook een ponny kan ik hier krijgen! hier kun je alles krijgen wat je met je haar wil. Dikke aanrader dus!

by roelie vogelzang on Lanzilli Hair Solutions
wie anders!

Als bedrijf en privé heb ik contacten met verschillende kappers.
We (Foto Kia) organiseren bruidsbeurzen en dan is het van groot belang wie de showkapsels van de modellen verzorgt. Lanzilli kan dit als geen ander. Zeer gevarieerd en verrassend.
Privé durf ik mijn haar alleen aan Natalie toe te vertrouwen. Ik heb lang haar en Natalie heeft zoveel ervaring en kennis opgebouwd in al die jaren dat zij precies weet wat mijn haar nodig heeft. Ze geeft ook erg goede tips om het haar gezond te houden!
Het is voor mij ook een uitje om naar de kapper te gaan en de sfeer vind ik daarom erg belangrijk en ook daarom kan ik iedereen Lanzilli Hair Solutions aanraden. Vol lof!!

Super

Ik ben nu al twee jaar klant bij Nathalie. Je wordt daar warm ontvangen en de sfeer is er super goed.
Buiten dat is men daar super professioneel en deskundig.
Ik had naar jarenlang sparen nog steeds geen lang haar, maar dankzij Lanzilli eindelijk wel! Erg positieve reacties van iedereen en niemand ziet dat ik extensions heb! Al meedere keren een nieuwe set in m'n haar gekregen, zonder schade aan mn eigen haar!
Top! Blijf zeker nog jaren klant!
Ps ook voor een 'normale' knipbeurt of kleuring is het een aanrader. Moderne vlotte kapsels!

hairextensions in groningen

Ik heb sinds mijn kleinste een haar afwijking mijn haar groeit niet en ik ben zowat kaal en heb heel dun haar,


Ik ben overgestapt naar een vrouw die extensions zette, helaas heeft deze mijn haar kapot gemaakt. Gelukkig vond ik daarna Lanzilli Hairsolutions, zij hebben van mijn haar en kale plekken een volle bos haar gemaakt. Ik raad heel Nederland aan om hier heen te gaan want een goeie extensions zetter is zeldzaam, Nathalie (de bazin en de gene die het zet) doet het met alle geduld, en kan van elk type haar (bijna kaal, stijl, kroes, krul, etc) een meesterwerk maken! Daarnaast geven ze goed advies, houden ze je haar goed in de gaten en vallen zelf je extensions niet uit. Ik ben nu bijna een jaar bij Lanzilli Hairsolutions en ik kan mij geen betere kapper wensen. Ze wassen je haar voordat het erin word gezet en knippen het ook. Daarna worden je extensions erin gezet en knippen en snijden ze het zo dat je haar 1 geheel met je eigen haar is.


Ik zou iedereen Lanzilli aanraden, Zij weten precies wat het beste voor je haar is!!!

Groetjes Elisa